Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

El Racó de Pensar

Un espai D'ENTREVISTES MULTIDISCIPLINARS

  • 0
    Subscribers

RdP_10_T2P5_Estat_Seguretat_Política

  1. RdP_10_Estat_Seguretat_Política.mp3
    : :
Comencem 2022 tocant diversos temes de Teoria Política de la mà d’en Guillem Pursals Jaime, Politòleg per la UPF, director de Seguretat per CISDE-UDIMA i màster en Seguretat per la UNED.

Tot I que la intenció d’aquesta entrevista era dividir-la en 3 blocs principals, a la pràctica la conversa ens ha deixat una estructura de 5 temàtiques diferents: Teoria de l’Estat, Polítiques d’Ordre Públic, Participació Ciutadana, Política Internacional i Poder Judicial i Divisió de Poders.

En el bloc de Política Internacional, hem aprofundit en 2 interessants processos polítics a banda i banda de l’Atlàntic: el primer, l’actual Procés Constituent Xilè i la redacció d’una nova constitució per al país, i el segon, les properes eleccions presidencials franceses, destacant-ne l’alta mobilització de votants dels 2 principals partits d’extrema dreta.

https://twitter.com/GPursals
https://pursalsjaime.com/


Música: See Saw Moon i Funhouse, de Crowander.